Hulp op afstand

In sommige gevallen is het handig als we even met je mee kunnen kijken om een probleem op te lossen. Met behulp van AnyDesk kunnen we tijdelijk meekijken op je computer om zo jou te helpen met het instellen van je e-mailaccount of je een online WordPress training te kunnen geven.

Aanvragen hulp op afstand

Zorg er allereerst voor dat je AnyDesk op je apparaat hebt geïnstalleerd (zie hieronder). Bel ons op 0161712045 of stuur een mail ([email protected]) en geef aan wat je probleem is en dat je daarbij gebruikt wenst te maken van hulp op afstand. In sommige gevallen kunnen we de support sessie direct starten, zo niet dan verwijzen we je door naar onze online agenda waarop je vervolgens een afspraak kunt inplannen. 

De kosten bedragen €39 per gestart half uur (m.u.v. klanten met strippenkaart).

AnyDesk downloaden

Installatie AnyDesk

Nadat je AnyDesk gedownload hebt kun je deze direct starten (installatie is niet nodig). Zodra je AnyDesk gestart hebt krijg je de volgende gegevens te zien (onder het kopje "Deze werkplek"), geef deze ook aan ons door:

  • AnyDesk-adres (9 of 10 cijferige code)

Je ontvangt van ons een verbindingsverzoek, wanneer je die goedkeurt kunnen wij op je scherm meekijken. Zodra de werkzaamheden zijn verricht wordt de verbinding door ons verbroken en kun je AnyDesk weer afsluiten. De gegevens die je telefonisch aan ons verstrekt worden niet opgeslagen.

Kom je er niet uit? Stuur een bericht naar KLIK3 Stuur een bericht naar KLIK3