Hoe kan ik inloggen op mijn WordPress website?

Om de inhoud op je website te kunnen beheren moet je eerst inloggen in WordPress. Ga met je webbrowser naar de loginpagina van je website. In de meeste gevallen is dat jouwdomeinnaam.nl/wp-admin of jouwdomeinnaam.nl/smart (waarbij je jouwdomeinnaam.nl moet vervangen door je eigen domeinnaam).

Login met de gegevens die je ontvangen hebt bij de oplevering van je website. 

Gebruikers tips

  1. Voeg de loginpagina toe aan je favorieten, zodat je gemakkelijk de pagina terug kunt vinden en kunt inloggen op je website. 
  2. Vink het vakje "Onthoud mij" aan. Je hoeft dan je gebruikersnaam en wachtwoord de volgende keer niet meer in te voeren. Doe dit niet op openbare computers!
  3. Gebruik eventueel een "Password manager" om je wachtwoorden in te beheren.

WordPress wachtwoord vergeten?

Indien je jouw WordPress wachtwoord vergeten bent, kun je proberen een nieuw wachtwoord aan te vragen. Hiervoor klik je bij het loginscherm op Wachtwoord vergeten. Zodra je het onderstaande scherm te zien krijgt vul je jouw gebruikersnaam of e-mailadres in. Volg de instructies op het scherm, je ontvangt een bevestiging per e-mail.

WordPress wachtwoord laten resetten

Indien je de logingegevens niet meer weet, kunnen wij deze opnieuw voor je genereren. Stuur een e-mail naar  [email protected].

Kom je er niet uit? Stuur een bericht naar KLIK3 Stuur een bericht naar KLIK3